2 Mayıs 2008 Cuma

KIYMALI SIGARA BOREGI / Oktay Usta Yemek Tarifleri




KIYMALI SİGARA BÖREĞİ:

250 gr kıyma
1 soğan
1 yumurta
2 yufka

Kızartmak için:
Herhangi sıvı yağ kullanın

HAZIRLANIŞI:
2 adet yufkayı tezgaha serin.
Karıştırma kabına 250 gr kıymayı çigden koyun.Üzerine
1 adet yemeklik kesilmiş soğanı koyup
karıştırın.Tuz ve karabiber ekleyin.
Yufkayı üçgenlere kesin. Çiğden hazırladığınız harcı yufkalara
paylaştırıp siğara böreği şeklindesarın ve sıvıyağda kızartın.
Sıcak sıcak ikram edin.


Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

www.sitemerkezi.net